Afspraak maken

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op telefoonnummer 06-24610619 of via info@jij-natuurlijk.nl.
Vermeld hierbij jouw telefoonnummer en op welke locatie je de afspraak wilt hebben.

Om de aandacht bij de behandeling te houden kan ik niet altijd de telefoon opnemen. Na het inspreken van de voicemail of sturen van een e-mail neem ik spoedig contact met je op.
 

De intake

Tijdens de intake neem ik graag de tijd voor mijn cliënt. Wanneer dit mogelijk is, wordt er de eerste keer bij de Fysio-, bekken- en Manuele Therapie een dubbele afspraak ingepland. Er is dan voldoende tijd voor het persoonlijk verhaal van de cliënt en een lichamelijk onderzoek. Wanneer de oorzaak duidelijk is, starten we tijdens deze afspraak direct de behandeling. Aan het einde van een afspraak geef ik advies om -in de periode tot de volgende afspraak- het herstel verder te bevorderen. Dit zijn meestal oefeningen en leefstijladvies. 
 

De eerste afspraak bij de Lichaamsgerichte Psychotherapie (bv. Sensi Therapie) duurt ongeveer 1-1,5 uur.
Vooraf aan de afspraak dien je de behandelovereenkomst door te lezen en ondertekent mee te nemen.
Betreft de behandeling een minderjarige, dan is het nodig het toestemmingsformulier voor minderjarige door beide ouders te ondertekenen en mee te nemen naar de eerste afspraak.

 

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht. Dit wordt niet door de zorgverzekering vergoed.