Wie ben ik

Mijn naam is Inge van Lamoen en woon in Uden. Na mijn opleiding Fysiotherapie heb ik 11 jaar in een eerstelijns praktijk in Uden gewerkt. In deze jaren heb ik mij gespecialiseerd tot Manueel therapeut en in problematiek van de lage rug, heup en in bekken(bodem)problematiek voor zowel mannen als vrouwen. 
Om mensen nog beter te helpen en de totale onderliggende oorzaak van gezondheidsklachten aan te kunnen pakken, heb ik de opleiding tot Sensi Therapeut afgerond. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Het mentale, emotionele, fysieke en -soms in meer of mindere mate- spirituele deel komt met dit alles in gezondheid samen.

Na een paar jaar werken in mijn eigen praktijk met Sensi Therapie wilde ik mijn holistische visie en manier van werken doortrekken naar de Fysio- en Manueel Therapie. In 2016 opende ik een extra locatie in Nijmegen. 
Op alle locaties behandel ik mensen met Fysiotherapie, Manuele Therapie en/of Sensi Therapie. Wanneer het nodig is, kan er op alle locaties multidiscipliniar gewerkt worden om mensen zo optimaal mogelijk in hun energie en kracht te zetten.

Het geeft mij veel enthousiasme om mijn werk te mogen doen en mensen te begeleiden in het verbeteren van de kwaliteit van leven en ze te laten genieten van alle dagelijkse bezigheden.