Ervaringen

Jouw verhaal delen

Goede zorg is belangrijk om de kwaliteit van bewegen en leven te verbeteren. Hierbij kan je denken aan activiteiten thuis, werken, sporten, op vakantie gaan en je goed voelen. Het is fijn als dit weer mogelijk is. Daarom is uw verhaal inspirerend voor andere mensen. Hier zijn verhalen te lezen van anderen, zodat het een motivatie kan zijn om ook meer kwaliteit van leven terug te brengen. Wat vond je fijn aan deze behandeling en waarmee is de blijdschap het grootst dat de stap naar de behandeling gemaakt is? Of wat ging er niet goed en wat is er aan gedaan? 

Persoonlijke ervaringen

"Met kordate en professionele handen vond en behandelde Inge de pijnlijke plekken in mijn lichaam. Ze nam de tijd om naar de onderliggende oorzaken te zoeken. Met de juiste oefeningen thuis werd ik me stap voor stap bewust van mijn mentale- en lichaamshouding die de klacht veroorzaakt en in stand heeft gehouden. Ervaringen en werkzaamheden waar ik voorheen “onbewust” met verzet op reageerde en blokkeerde, kan ik steeds beter herkennen en het mooie is dat ik daar een andere, vrijere keuze in kan maken."
M.W. 

"Met een klacht aan mijn heup kwam ik bij Inge. Ik was direct in goede handen. De vragen die ze stelde om de behandeling te kunnen starten was voor mij opnieuw duidelijk dat alles met elkaar in verband staat in het menselijk systeem. Ik had een emotionele tijd achter de rug en dat vertaalde zich, waarschijnlijk, in fysieke klachten. Met haar zachte aandacht en deskundigheid waren de pijnklachten snel minder. Haar aanpak heb ik als heel prettig en veilig ervaren. Ook toen zij extra attent was op mijn ademhaling, die na een longoperatie niet optimaal was. Het deed mij goed om ook hier met haar aan te werken. De behandeling bij Inge heeft mij meer opgeleverd dan alleen de verlichting van de heupklachten."
C. van T. 

 

"Al sinds de puberteit heb ik veel last van rugklachten. In het verleden ben ik hiervoor al vaak behandeld maar niets leek echt te helpen. Tijdens mijn zwangerschappen kreeg ik bekkeninstabiliteit, waar ik ook na de zwangerschap nog veel last van bleef houden. Van daaruit kwam ik terecht bij Inge. Dat had ik eerder moeten doen! Inge kijkt verder dan alleen de klacht en pakt dan ook niet alleen de pijn aan maar ook het onderliggende probleem. Na jaren van rugpijn en het gevoel dat je rug altijd vastzit heeft Inge ervoor gezorgd dat ik deze klachten kwijt ben. Ook kan ik weer intensief sporten zonder pijn in mijn bekken.

Inge stelt goede vragen, is professioneel en heeft ontzettend veel kennis die ze op een heldere manier kan uitleggen. Ze legt verbanden tussen klachten en kan bepaalde klachten ook verklaren door te kijken vanuit andere invalshoeken (emoties, ademhaling etc). Dit heeft me er ook toe gebracht om bij Inge de Sensi Therapie te volgen. Het luisterend oor, de eerlijkheid en het begrip van Inge hebben me ontzettend geholpen. Ze heeft me veel inzichten gegeven in mezelf als persoon.

Kortom; Inge is een lieve, begripvolle en kundige therapeut die naar de hele persoon kijkt."

Nicole van de berg
 

 

"Bij Jij Natuurlijk ben je aan de juiste adres voor de juiste en goede behandelmethode voor o.a. Sensi Therapie, maar ook voor zeer goede fysio therapie.

Ik zat persoonlijk met verschillende problemen uit o.a. een niet zo'n fijn verleden. Waardoor ik niet heel fijn in me leventje stond, stress, onzekerheid, woeden aanvallen, heel druk in me hoofd, veel nachtmerries, slecht slapen, rare tikjes, onzeker en nog wel meer. Maar ook mijn communicatie was niet fijn, ik schoot altijd meteen in de schreeuwende verdediging.

Op een gegeven moment liep ik tegen een flyer aan van "Jij Natuurlijk", waarin ik me ging verdiepen. En ondanks wat ik vroeger dacht van deze spook therapieën - heb je niks aan- ben ik toch in het diepe gesprongen.

Wat kan ik dit nu aanraden aan iedereen met dit soort gelijke problemen, maar ook met vele andere soorten problemen in je persoonlijke "ik". 

Ik voel en sta zelf nu zoveel beter, rustiger, fijner in me eigen leventje. Maar ook mijn onzekerheid, communicatie enz is zoveel beter. 

Buiten dat ik dit zelf merkte en voelde, zijn er ook veel vrienden, kennissen die me langer kennen, maar ook mensen nu in mijn omgeving. Die al vrij snel positieve en goede veranderingen hebben bemerkt bij mij, na enkele behandeling te hebben gehad bij "Jij Natuurlijk". 

Ik ben nu een hele andere "IK" geworden, waardoor ik me echt zoveel beter, positiever en fijner voel en in me leventje sta.

Dit allemaal dankzij dat ik deze stap ben aangegaan!

 

Dit is een zeer professioneel en goed bedrijf en ze zijn erg goed in dit soort behandelingen, en ook nog is Inge zeer begaand met haar cliënten."

Richél Bergmans