Ervaringen

Jouw verhaal delen

Goede zorg is belangrijk om de kwaliteit van bewegen en leven te verbeteren. Hierbij kan je denken aan activiteiten thuis, werken, sporten, op vakantie gaan en je goed voelen. Het is fijn als dit weer mogelijk is. Daarom is uw verhaal inspirerend voor andere mensen. Hier zijn verhalen te lezen van anderen, zodat het een motivatie kan zijn om ook meer kwaliteit van leven terug te brengen. Wat vond je fijn aan deze behandeling en waarmee is de blijdschap het grootst dat de stap naar de behandeling gemaakt is? Of wat ging er niet goed en wat is er aan gedaan? 

Persoonlijke ervaringen

"Met kordate en professionele handen vond en behandelde Inge de pijnlijke plekken in mijn lichaam. Ze nam de tijd om naar de onderliggende oorzaken te zoeken. Met de juiste oefeningen thuis werd ik me stap voor stap bewust van mijn mentale- en lichaamshouding die de klacht veroorzaakt en in stand heeft gehouden. Ervaringen en werkzaamheden waar ik voorheen “onbewust” met verzet op reageerde en blokkeerde, kan ik steeds beter herkennen en het mooie is dat ik daar een andere, vrijere keuze in kan maken."
M.W. november 2018

"Met een klacht aan mijn heup kwam ik bij Inge. Ik was direct in goede handen. De vragen die ze stelde om de behandeling te kunnen starten was voor mij opnieuw duidelijk dat alles met elkaar in verband staat in het menselijk systeem. Ik had een emotionele tijd achter de rug en dat vertaalde zich, waarschijnlijk, in fysieke klachten. Met haar zachte aandacht en deskundigheid waren de pijnklachten snel minder. Haar aanpak heb ik als heel prettig en veilig ervaren. Ook toen zij extra attent was op mijn ademhaling, die na een longoperatie niet optimaal was. Het deed mij goed om ook hier met haar aan te werken. De behandeling bij Inge heeft mij meer opgeleverd dan alleen de verlichting van de heupklachten."
C. van T. maart 2019